Traditionele Thaise massage

De traditionele Thaise massage, ook wel Nuad massage genoemd, is meer dan alleen een massage. Door de combinatie van rustige bewegingen, acupressuur, begeleide strek oefeningen, massage en reflexologie worden de energiebanen in uw lichaam gestimuleerd. Bij deze stevige massage worden handpalm-, duim- en elleboogtechnieken ingezet met als doel lichaam en geest te harmoniseren en blokkades op te heffen.

De Thaise massage heeft onder andere een positieve invloed op vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding. Tijdens de massage draagt u een gemakkelijk zittende Thaise pyjama die door ons verzorgd wordt. Bij deze behandeling wordt geen olie gebruikt.

Oliemassage (Ontspanningsmassage)

Bij de oliemassage wordende beste essentiële oliën gecombineerd met een ontspanningens massage. Deze behandeling helpt om het immuunsysteem te versterken. Ook helpt het bij slaapproblemen, hoofdpijn stress en/of een slechte bloedcirculatie. 

 

Thaise kruidenstempelmassage

Deze behandeling met warme kruidenbuiltjes, die bestaan uit reinigende, activerende en ontspannende kruiden uit Thailand, activeert de bloedcirculatie en maakt de spieren soepeler. De weldadige combinatie met een ontspannende oliemassage van de rug, schouders en het hoofd zorgen ervoor dat de laatste restjes spanning wegvloeien.

 

Voetreflexmassage

Het stimuleren van de reflexpunten op de voeten heeft een rustgevende, therapeutische werking op het gehele lichaam. De voetmassage maakt onderdeel uit van de traditionele Thaise massage en is gebaseerd op de voetreflexologie. Bij de Thaise voetmassage wordt naast massage met de handen ook gebruik gemaakt van drukpuntstokjes. Dit zijn speciale houten stokjes waarmee specifieke drukpunten in de voeten gestimuleerd worden, wat de bloedsomloop in voeten en benen verbetert en een goede werking van de organen stimuleert.